Saturday, March 17, 2007

CLUB ZOO Fredagen 23!


Bara en vecka kvar innan en ny fantastisk club (fattar aldrig om jag ska skriva med k eller c...) äger rum, på kårhuset villan denna gång i vanlig ordning. Dörrarna öppnas klockan 21.00 och var där i tid!

Mejla gärna låtönskningar och synpunkter på klubbzoo@gmail.com

Ps. visst är affischerna fina!

Lite tips är det dags för även denna vecka

Jag har denna veckan totalt fastnat i electropopträsket som rör sig i musiklandskap kring postal service, electric presidents etc så det är mkt tips om man gillar sån musik..

Uzi and Ari "It's freezing out", bildat av Ben Shepard från Utah, kan liknas vid Thom Yorke, Mogwai och POstal.
Myspace

B. Fleischmann har släppt en rad fina skivor, dels själv och dels tillsammans med andra (bl.a Ms. John Soda är han medverkande i ibland). Denna österrikare ligger (som vanligt numera när jag tipsar om musik) på morr music. Mycket är utan sång och ger en fantastisk ljudbild.
Pop loops for breakfast
Nyaste skivan heter "the humbucking coil" och kom ut förra året.

ST "people I barely know", Stefan Ternemar har suttit hemma och lekt med sin dator och fått fram en fantastisk skiva. Radio dept, Merz, Khonnor, alla nämns i samma andetag så det är väl likabra att göra samma sak. En helig ung man som fått sina vänner på internet att sjunga på skivan, ljufilerna har skickats kors och tvärs över haven och det har blivit en fantastisk skiva. Ett skivbolag i NY plockade upp honom och resten är som sagt historia. Första lagret sålde slut på Dotshop på 5 dagar...
Myspace

Explosions in the sky "all of a sudden I miss everyone", postrock har blivit ett fint ord igen, efter att MOgwai, Godspeed etc gjorde det stort har det kommit lite i skymundan nu när electronican tagit över mer och mer, men lyssna på deras nya skiva så inser man hur fantastiskt det är med maffiga ljudkollage.

I was a cub scout, de har släppt två singlar och sammanlagt 4 låtar... Vad som är roligt är att de kommer till Huskvarna och ska spela på den roliga festivalen Popadelica, som på nåt sätt visar än mer att Umeå Open verkligen är uselt i år.
OM man gillar söt pop...
part II
Pink squares

Till sist så måste nämnas att CocoRosies tredje skiva släppts... Jag har ännu inte lyssnat på den, men jag är otroligt svag för dessa två tjejers tidigare alster och framhåller båda de skivorna som smått fantastiska.
smakprov från nya
ranbowarriors
Werewolf



Syns om inte annat på fredag! Och för de som vill är det ju även fotbollsturnering på Iksu hela den helgen och jag kommer i alla fall att spela, så kom oc kolla!!!

hehe
/C

No comments: